Nosaktivering

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=uwd4AeLUs6w&w=640&h=385]

Efter vi fick reda på att Snooby har artros bestämde jag mig för att dra ned på de häftiga lekarna och börja med något lite lugnare som inte sliter på kroppen lika mycket. Å vad bättre än nosaktiviteter?! 🙂

Lat som jag är har jag plockat några kantareller med plastpåse (för att inte smitta ned dem med min doft) och lagt dem i kylen. När det är dags för lite träning tar jag fram en som jag gömmer någonstans på gräsmattan. Sen blir det dags för lite svampsök 🙂 När han hittar och markerar guldklimpen “plockar” jag den och gömmer den på nytt. Latmask träning hemma på tomten 😉 Som tur var bryr sig varken Snooby eller Lucky om vi är i skogen på “riktigt” sök eller om jag arrangerar latmask sök här hemma, så länge de får lön är de ett par glada och nöjda pojkar!

 

,