Höstschema -13

Nu ligger höstens kurser ute redo för anmälningar 🙂

Agilitykurserna är fortfarande under planering men kommer att läggas ut så fort som möjligt. Jag går även i tankebanorna om tema kurser när det gäller agilityn, exempelvis en slalomkurs och en kontaktfältskurs. Men vi får se…

Till skillnad från i våras då alla inomhus kurser hölls i Djurgymnasiets inomhus lokal i Västberga kommer inomhus kurserna nu hållas i Haninges nya stora inomhus hallHundhallen är en ljus och öppen uppvärmd lokal på med 422 m2 träningsyta, kök och toalett. Hundhallen ligger en trappa upp, hiss finns. Utanför dörren finns tio fria parkeringsplatser, många fler parkeringsplatser finns i närområdet.

Med dessa ytor behöver vi inte oroa oss över väder och vind, eller brist på plats! 😉 Första kursen jag kommer att ha i Hundhallen är min Antijakt. Välkomna!

 

, , , ,