NYHET! K9 Educations TRÄNINGSPROGRAM

Något jag verkligen älskar är att träna och coacha ett ekipage under en längre tid. Att kunna fokusera helt på ett ekipage och jobba till 100% individanpassat för att föra dem framåt mot deras målbild är så givande, och det är ett antal ämnen som ständigt återkommer under mina privatträningar, därav dessa nya träningsprogram.

 

Ämne 1: Min kund vill ha en väluppfostrad hund som fungerar i alla delar av vardagen. Punkt. Inget mer, inget mindre. Ur det behovet kom mitt träningsprogram “Från valp till väluppfostrad“, och egentligen kunde jag döpt det till från GRUND till väluppfostrad eftersom det inte behöver handla om den valp. Vuxna hundar som inte är grundtränade kommer att få lika mycket av det här programmet som en valp får.

Öyvin 6 mån ligger parkerad på sin plats medan mina kursdeltagare tränar och leker med sina hundar. Han har varit med mig och jobbat sen han var 10 v gammal!

 

Ämne 2: Ofta söker min kund hjälp med ett specifikt problem, men orsaken är många gånger en förhöjd stressnivå. Så problemet är dels, eller ibland bara, ett SYMTOM på hundens stressnivå. Hjälper vi hunden med stressen och får en mer balanserad hund så är problemet ofta inte ett problem längre, alternativt så är det väldigt lätt att träna bort då vi inte längre konkurrerar med den höga stressen. Ur det här behovet kom “Från stress till balans” programmet. För det är just det vi alla bör sträva efter, en BALANSERAD hund.

 

 

Ämne 3: Min kund söker hjälp för att hunden jagar andra djur. Det här är ett av de största problemen för många hundägare, och de kan aldrig ha hunden lös på ett tryggt sätt eftersom hunden kan försvinna i ett spår eller jagandes efter ett annat djur. Många tror att den här driften hos hunden inte går att styra, och ger upp hoppet på att någonsin kunna gå med hunden lös i annat än inhägnader. Men självklart går det att träna, precis som allt annat! Men man måste få RÄTT verktyg. Ur det behovet skapade jag “Antijaktprogrammet“.

De kunderna jag startat programmen med har bara bekräftat känslan jag haft om att lägga upp dem, så rätt, så givande och så fina resultat!

, ,

Kommentarer avstängda