Kursutbud

Hundkurser söder om Stockholm och online!

K9 Education erbjuder ett brett utbud av hundkurser i Stockholm Vendelsö, allt från valpkurser, slyngelkurser, koppelkurser, inkallningskurser till rallylydnad och tävlingslydnadskurser. De flesta av våra hundkurser hålls i Älta Hundhall under vinterhalvåret. Resten av året håller vi till på K9 Educations egna träningsplan på Gudö. På ett flertal av våra hundkurser tillkommer även ett extra stöd och bonus av en online version av kursen, så det även går att titta på lektionerna från hemmets trygga vrå.

K9 Education har även helt online baserade hundkurser så möjligheten att delta på våra kurser sträcker sig numera till alla i landet. Våra hundkurser online är uppdelade i två kategorier, självstudiekurser som man kan anmäla sig till året runt, och de hundkurser online som startar en till två gånger om året och har tillgång till Kickan som coach under hela kursen. Du väljer helt själv vad som passar dig och din hund bäst. Kanske är det välja att träna privat till en början?

Är du inte säker på vilken kurs du ska välja, mejla för mer information och rekommendation. Om din hund inte fungerar i grupp kring andra hundar, boka en privat lektion för hjälp med detta först. Det är inte tillåtet att komma på kurs med en hund som uppvisat aggressiva beteenden mot andra människor eller andra hundar.

Vill du träna privat går det självklart bra, det går att boka ett eller fler tillfällen under individuell träning.

Det går även bra att hyra in Kickan till din klubb, skola eller företag för kurser, workshops eller föreläsningar. Kontakta K9 Education för mer information.

Såhär fungerar K9 Educations kurssystem.

Redan en kursdeltagare? Logga in här!

Kursstarter 2022

KursschemaVårterminen2024
Inkallningsskolan onlineMån 29 april 2024
Rallylydnadskurs Avancerad & MästareTors 4 maj 202418:00
Grundkurs i TävlingslydnadMån 6 maj 202418:15
Banträning FortsättningsklassTis 7 maj 202417:00
Banträning Mästarklass!Tis 21 maj 202417:00
ValpkursOns 22 maj17:00
InkallningskursTis 28 maj 202417:30