Såhär fungerar K9 Educations kurssystem!

Anmälan till en kurs görs genom att köpa kursen på respektive kurs sida, när du lagt din kurs i varukorgen fyller du i dina uppgifter samt väljer ett användarnamn och lösenord (kom ihåg att spara dessa, skriv ned dem någonstans). Innan du kan gå vidare till betalning måste du godkänna K9 Educations köpevillkor, så läs igenom villkoren innan du ”bockar i” godkännande rutan.

Ps! Man behöver inte ha ett Paypal-konto för att kunna betala sin kurs, det går lika bra att använda ett vanligt betalkort, exempelvis ett Visa eller Mastercard. Vill man absolut inte betala över nätet går det bra att kontakta Kickan på kickan@k9-education.se för alternativ.

Då du gjort din betalning skickas en bekräftelse till K9 Education och så fort vi godkänner ordern skickas ett bekräftelse-mejl ut till dig med en länk till klassrummet. Där hittar du PM inför kursstart! Är det en online kurs du anmält dig till, eller en vanlig kurs där ni fått bonusen av ett tillhörande online klassrum, så kommer du att se alla lektioner i sidopanelen på höger sida. Om du klickar på någon av lektionerna och det kommer upp att ”denna sida finns inte” betyder det endast att lektionen inte är öppen ännu. Alla lektioner (med undantag för vissa som ligger öppna redan från början) har ett planerat datum och tid då lektionen öppnas. När lektionen väl är öppen, så ligger den öppen ända tills klassrummet stängs ner, dvs när kursen avslutas.
Användarnamnet och lösenordet är det du använder för att sedan logga in på din kurs, och det gör du genom att klicka på den gröna ”Login” knappen ovanför huvudmenyn och sedan hittar du din kurs under ”Mitt konto” på ”Mina kurser”. Om du skulle glömma ditt lösenord, kan du återställa det genom att klicka på ”Login” och skriva i din mejladress och sedan klicka på ”glömt lösenord”. Följ sedan bara instruktionerna och välj ett nytt lösenord.

Ps! Användarnamnet är inte din mejladress.