Nu har K9 Education swish företag!

När jag började med mina online kurser och lade om hela systemet var PayPal den betalningsfunktion jag hade tillgång till och den är ju bra, när den fungerar. På sista tiden är det ett flertal kunder som påtalat att de inte får betalningsfunktionen att fungera och får då valet att betala via faktura istället. Men nu har jag gått och förälskat mig i Swish som jag skaffade mig för ett tag sedan, jösses va lätt allt blev, därför ville jag även ha det till mitt företag. Så nu går det att betala alla kurser och privatträningar via Swish för de som har det. Dock gäller det bara privatpersoner, företag får fortfarande betala via PayPal eller via faktura.

Jag hoppas det här kommer att underlätta en hel del för alla mina kunder!

Så här kommer det att fungera:

Du swishar över kursbeloppet till nummer: 123 222 02 59 och messar eller mejlar bara mig vilken kurs/privatträning du betalat för och sedan skickar jag dig en kod som du “köper” kursen med som vanligt via hemsidan om det är en online kurs eller en kurs med tillhörande online klassrum du ska ha tillgång till. Kontakta mig om något är oklart! 🙂

Trevlig helg gott folk!

IMG_4257

, , ,