Coach 2 coach

De här underbart kunniga och inspirerande killarna ska jag & Goran på föreläsning för imorgon kväll, någon som vill höra dem live? Boka här!

Kika på det här klippet, något du känner igen? Det gör jag i alla fall… Men jobbar på att förändra det 😉

Hur gör du när du får feedback? del 1.

På tal om det undermedvetna (som jag gjorde ett försök att komma åt igår genom hypnosen), hur klart blir det inte i nedanstående klipp hur vårt undermedvetna påverkas, lyssna noga på storyn om Kjell´s dotter och mobil telefonen. Hur många gånger varje dag upprepas inte liknande situationer i våra relationer till nära och kära? Måste bara passa på att säga att jag ÄLSKAR denna man! (Kjell Enhager) Tack Cilla för att du introducerade mig för denna enorma inspirationskälla för ett gäng år sen!

Hur gör du när du får feedback? del 2

, ,