Kari

Idag var det dags för återbesök hos Kari med grabbarna, vi konstaterade snabbt att vi borde föra dagbok över förändringarna vi ser i gossarna. Exempelvis hade vi inte ens tänkt på att Lucky inte är stel och eländig efter agility träning längre, han visar ingenting!!! Innan vi började med Karis medicin så var han jättestel efter träning vilket resulterade i att jag knappt hoppade honom överhuvudtaget, körde mest slalom, tunnlarna och ibland gungan och kontaktfält. Jag tränade honom korta korta stunder bara, men nu kör han i princip lika mycket som Flash & Ice och ingen stelhet efter! Helt otroligt!! 😀 Frågade Kari vad han tyckte om att börja tävla Lucky trots hans ålder (8,5 år), “det tycker jag du ska göra, visa att det går att träna och tävla oavsett ålder så länge hunden har hälsa” svarade han. Underbart!!! Så nu ska jag boka tävlingar med min lurvpelle också 😉 Undrar vad domaren säger när jag ska mäta in en 8,5 åring?? Hihihi! Debuten blir nog nästa lördag på en inofficiell tävling här i Haninge. Flash & Ice är redan bokade så nu är det väl bara att boka token också 😉 Kul det ska bli att springa med tre hundar, som är så olika och har så olika stil! Kommer nog att lära mig massor misstänker jag, de fyrbenta är alltid mina bästa lärare 🙂

När Kari hade uppdateras om pojkarna och Goran var det min tur, första gången för mig! Han hade rätt i allt han sa om mig och mitt hälsotillstånd, kändes tryggt, och äntligen fick jag det bekräftat… Har haft ont i min kropp väldigt länge, känt mig stel och haft ont i muskler och leder. Massagen jag gick på för ett tag sen var ren och skär smärta, mina hälsenor har varit inflammerade i flera år… Vad är det frågan om?? Början till fibromyalgi enligt Kari, alla symptom jag hade tydde på det… Först var det skämmande, sen kändes det bara skönt att veta vad det är som gör att min kropp känns som om den är 80 år gammal istället för 33 ibland.
Att jag har ont är ingenting jag har berättat för någon, inte ens Goran, bara gnällt att om hälsenorna ibland men jag har inte berättat för någon hur det är egentligen. Jag har inte velat att någon ska veta, jag har bara försökt att låtsas som om problemet inte har funnits, men på sistone har hälsenorna blivit värre och värre. Musklerna är ömma nästan hela tiden, på morgonen har jag svårt att röra mig och att gå, men efter en stund i rörelse blir det bättre och bättre och när kroppen kommit igång så kan jag röra mig obehindrat.
Tog även upp mina återkommande migräner och min kroniska UVI som jag haft sen jag var liten. Å nu ska allt bort!! 🙂 Har fullt förtroende för att Kari kan hjälpa mig uppnå hälsa, har ju sett med egna ögon vad han har gjort för mina söner och för Goran. Helt otroliga resultat!

TACK CILLA FÖR ATT DU FICK MIG ATT GE KARI EN CHANS!!!!! 😀

, , ,