Lucky Luke bokad på tävling

Nu har jag bestämt mig, Lucky och jag ska också springa tillsammans nästa lördag, han är bokad och klar. Nu måste jag se till att komma ut till klubben och träna balansen och A-hindret också, det är brist på träningen på dessa hinder minst sagt. För alla tre! Kul ska det bli i alla fall, tre agilitylopp och tre hopplopp 😀

Lucky lägger hockeyklubban på hyllan och satsar på agility istället 😉

Marie tänker anmäla Laja också, för att ha lite kul och vänja sig vid tävlingssituationen, banvandra osv… Därför har jag lovat att hjälpa henne att träna in slalomen, hon hade tänkt att bara strunta i det hindret och springa resten av hindrena i hopploppet, men jag tror att vi kan få in slalomen på en vecka, bara på träningspasset idag så fick jag henne att ta sex pinnar med mig på höger sida om slalomen, när jag stod på vänster sida tog hon fyra pinnar, och detta på ca 15 minuters träning. Så får vi in ett träningspass nästa varje dag så tror jag hon fixar slalomen med lite stöd, men v i får se hur det går. Hennes mål är inte att gå ut och vinna eller göra ett nollat lopp utan att skaffa sig lite vana och erfarenhet, och ha kul såklart! 😀

, , , ,