Nya kurser på vår/sommarschemat!

Efter en hel del förfrågningar om en Slyngelkurs och en Hundmöteskurs har jag nu slängt in en av varje i vår och sommar, hoppas datumen passar!

Hundmöteskurs

Har du en hund som drar i kopplet, skäller och som blir allmänt upphetsad vid hundmöten? Det finns en mängd olika orsaker varför era möten kan vara en utmaning, men det går att förändra genom kunskap och träning, precis som allt annat!

Kursen början med en teori lektion där vi går igenom de olika orsakerna till hundmötes problematiken. Vi går även igenom förutsättningarna för lyckade träningsresultat och alla kursdeltagare får med sig en hel del läxor hem för att förbereda hunden på bästa möjliga sätt inför första tränings tillfället.

Kursen pågår under 3 tillfällen.

Kurstillfälle 1. Utan hund, teori, föreläsning, diskussioner, planering och läxor
Kurstillfälle 2 & 3. Praktisk träning med hund

Kursdatum: lör 24/5 kl. 10.00-12.00, 31/5 kl. 10.00-11.00 & 7/6 kl. 10.00-11.00

Vi kommer att hålla till i nya Hundhallen i Haninge!
Hundhallen är en ljus och öppen uppvärmd lokal på med 422 m2 träningsyta, kök och toalett. Hundhallen ligger en trappa upp, hiss finns. Utanför dörren finns tio fria parkeringsplatser, många fler parkeringsplatser finns i närområdet.

Anmälan här!

Military_dog_barking1-1024x682

Slyngelkurs

Har din valp blivit tonåring och behöver en dos självkontroll och vardagslydnad? Då har du hittat rätt. I denna kurs tränar vi allt från att vara följsam till att komma på inkallning trots vardagens störningar. En hel del fokus kommer att ligga på att lära hunden att uppvisa självkontroll i en mängd olika situatitioer som hunden annars hetsar upp sig i.

Tis 3, 10,  17 & 24/6 kl. 18.00-19.30

Anmälan här!

, ,