Long time no see!

Det blir inte mycket bloggande nuförtiden. Jag försöker få ihop allt material inför releasen på den nya sajten, och det tar sån tiiiiid! Och ändå är det en hel del jag kommer att behöva uppdatera när jag väl fått upp sidan. Så det finns inte riktigt någon energi till bloggandet just nu, men det kommer att ändras!

Idag hade jag ett Stockholm södras bk gäng på andra tillfället av deras lek & belöningsutvecklings workshop, och på dagens schema stod bland annat lekregler. Det vill säga, släppa på “tack”, behålla självkontroll tills “ta den!”, skifta mellan olika leksaker, skifta mellan lek och matbelöningar, och sist men inte minst, apportering!

Jag älskar den här träningen! Om jag fick som jag ville ( 😉 ) skulle varenda valp börja med lek och belöningsutveckling, det blir ju så lätt då!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=RklIl_PZhbA&w=640&h=385]

Full fart, glädje, engagemang, och massor av fina grundfärdigheter!

Grymt jobbat allihop, även ni som inte kom med på film 😉

 

, , , , , , , ,