Kreativ belöning

Jag blir lika glad varje gång jag ser någon som utnyttjar det hunden går igång på som en belöning. I det flesta fall brukar det vara mat eller leksaker vi belönar med, men ibland är det något helt annat som får hunden totalt uppslukad.

Hanna som går Hundmöteskursen jag håller på Hundens Hus, belönar sin dam Varga med en laserpekare. Det är hennes absoluta favorit belöning!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Qo2UKNnNhnI&w=640&h=385]

Problemet med laserpekaren är att den inte syns på sommaren eller då det är ljust ute, så mitt tips till Hanna var att använda sig av Pre Mack lekar för att föra över värde från laserpekaren till andra belöningar så hon har fler belöningar att välja mellan.

Ikväll träffar jag gruppen igen, och det ska bli spännande att se ifall de hunnit leka in fler belöningar 🙂

, ,