Terräng för fina muskler

Visst är det bekvämt att ta sina promenader längs alla våra fina anlagda promenadvägar, men, det utmanar inte musklerna som ojämna underlag där hunden (och du!) får använda styrka, balans och muskler på ett helt annat sätt.

Vi har lyxen att kunna gå rakt upp i skogen från vår tomt, där får hundarna springa och röra sig i terräng helt “off road” i princip varje dag. Goran går nästan alla sina promenader i skogen med hundarna medan jag är mer lat och går längs vägen eller anlagda rid/motionsslingor. Men jag ser till att även jag kommer ut i skogen då och då också 😉 I vintras var jag riktigt duktig, då gick jag och grabbarna “off road” i djupa snön nästan varje dag, ännu bättre!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=jUUMOallEpA&w=640&h=385]

Hör ni hur frustad Flashan blir när han inte hinner med lillebrorsan, hihihi!

,