Endast 1 plats kvar!

Sista chansen!

SLALOMKURS

Slalom är ett hinder som många ser som en utmaning att få säkert och självständigt. Det är ofta det hindret som tar längst tid att lära in. I denna kurs lär vi in slalom på ett pedagogiskt sätt som får hunden att älska detta hinder!
Under kursen kommer vi att använda 2 x 2 portar, ett alléslalom, vanligt slaolm och slalombågar. Målet är fart, glädje, god teknik, och en hund som klarar en mängd olika ingångar redan från start. Endast 1 plats kvar!

Anmälan här!

VALP & UNGHUNDSKURS

I denna kurs tar vi som mål att lägga en god grund för din och din valps relation. Genom roliga lekar lär vi valpen beteenden som sitt & ligg, att komma på inkallning, att vara följsam, att hälsa fint och att visa självkontroll i olika situationer. Vi kommer att ta vara på valpens naturliga lekfullhet för att forma fram en samarbetsvillig hund som är grunden till en bra vardagslydnad. Endast 1 plats kvar!

Anmälan här!

, , , , , , , , , ,