Friskvård

Vi har börjat att simma Snooby tre gånger i veckan så han får en mer skonsam motion. Jag var även och introducerade Flash och Ice i poolen under veckan, Flash var en stjärna! Det var som han aldrig gjort något annat. Jag som trodde han skulle bli rädd och att det skulle ta tid innan han kunde simma ordentligt. Icke! Så cool, jag var så stolt över min Brownie att jag höll på att spricka. Vilken hund han har utvecklats till! Ice å andra sidan blev livrädd?!?! Han som älskar att simma ute, och då menar jag älskar! Jag trodde det skulle vara en barnlek att få honom att simma i pool, men chi fick jag… Det gick inte alls. Så nästa gång måste jag och Goran vara med båda två, plus att vi ska ta till hjälp. Så hoppas jag att han så småningom vänjer sig att även simma inne.

Är det någon av er som simmar i pool med era hundar som hade en hund som blev totalt panikslagen i början? I så fall, löste det sig med tiden? Och hur gjorde ni för att få hunden lugn och trygg till slut?

Nu har även Fit Paws produkterna kommit så lite mer balans och kroppskontrolls träning har det också blivit.

 

, , , , , , , ,