Ryggskott… Snopet…

Efter två timmars bråkande med gräsklipparen igår lyckades jag äntligen bli klar. Gräset var alldeles för långt vilket gjorde att klipparen dog var tionde meter! Plus att jag behövde plocka bort alla padd bebisar som studsar omkring på planen. Varje gång var det en pers att dra igång gräsklipparen igen! Jag var helt slut efteråt vill jag lova, och öm i musklerna. Så jag borde väl tänkt till lite när jag skulle ha min Body Pump klass en timme senare. Kände hur trött jag var i musklerna men hade ändå på de vikter jag brukar ha, hann till rygg låten (nr 4) så kände bara hur någonting hände i ryggen när jag la ned stången på golvet. Men jag höll färgen klassen igenom trots att jag hade riktigt riktigt ont!
När jag satt mig i bilen kunde jag knappt köra hem, sitta var värre än att stå upp. Jag hoppades att det skulle bli bättre under natten men icke, jag kunde inte sova för att det gjorde så ont. Så det var bara att ringa till läkaren och boka en akut tid. Diagnosen, ryggskott och sjukskrivning…
Ingen lek med pojkarna på ett tag(), men promenader är bra.
Så, nu får det bli några lugna dagar med mina nya DVD:er jag inte hunnit titta på än. Hoppas på ny inspiration och nya övningar/lekar!

20130524-125145.jpg

 

, , ,