The need for speed!

Är det något Flash och Ice (speciellt Ice!) älskar så är det när det går fort! När jag cyklar, cyklar jag oftast väldigt lugnt så grabbarna kan trava fram, men ändå stanna och kissa och så. Med vissa sträckor kan jag dra på, när jag bara har Flash och Ice, Snooby och Lucky tar jag det mer lugnt med. Å jag ser hur bara adrenalinet sprutar när sticker iväg som katapulter så fort de märker att jag ökar farten! Samma sak när jag hade Mimmi (min häst) och var mycket ute och red med grabbarna, så fort det blev galopp så svischade de iväg! Vilken känsla det var, att galoppera med grabbarna springandes allt var de hade bredvid. Lovely….

Nu springer de efter fyrhjuling ibland, eller… Efter och efter…. De ligger ju alltid före, så fort de hör ljudet av gasen så svisch, borta… Här fick jag köra ifatt för att kunna filma och fota lite 😉

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=mipCAymlcX0&w=640&h=385]

Riktiga vår känslor idag!☀

, , , ,