Överlycklig! Tripod för iPhone!

Jag kan ju nästan aldrig filma mina träningspass, har ingen som kan filma helt enkelt. Att ha sitt träningspass filmat är till stor hjälp vid exempelvis Running Contacts som jag nu har startat upp med igen. Eftersom vi var mer eller mindre helt borta från agilityn i nästan 1,5 år så har träningen varit väldigt sporadisk de senaste åren. Vi startade igång smått förra sommaren när jag började Susan Garrett's online kurs i kontakfältsträning. Men vi hade så mycket som skulle göras på med nya huset och tomten så livet kom liksom ivägen. Det går inte att små dutta då och då om man vill ha framgångsrika resultat, så nu har vi börjat om från början. I år SKA jag ta mig tiden och jobba mig igenom den spännande processen, jag har ju verktygen.

Det jag tycker är riktigt utmanade i träningsprocessen är att hinna se! Att hinna se dessa tassar och exakt vart de hamnar i full fart är fasiken inte lätt, men det är ju en tränings sak det med. Vad jag har saknat nu våra första träningspass är någon som kunnat filma, det ger ju info på ett helt annat sett när man i lugn och ro kan dra ned filmen i slow motion och analysera vad det är som faktiskt händer. Men snart är jag inte beroende av filmare längre! Kolla vad jag hittade när jag googlade lite (varför gjorde jag inte det tidigare?!?!?!) En tripod för smartphones!

För vanlig filmkamera använder jag ju aldrig, orkar inte släpa med mig liksom, men iPhonen, min bästa kompis! Den är ju alltid med! Behöver jag säga att jag beställde en omedelbart!? 😀 Så snart kan jag filma varenda träningspass om jag så vill!

Så till alla er som tränar hund, vill ha en smart och lätt lösning på alla film problem, det här kanske är något för er med? 😀

 

, , , ,