Uppletande i snön

Som jag nämnde i förra inlägget så vill jag utnyttja snötäcket så mycket som möjligt för att få pojkarna att anstränga kroppen på ett skonsamt sätt. Så för att få dem att röra sig lite längre stunder i djupa snön kör vi en hel del kott sök! Ice är proffs på att hitta kottarna till att börja med (så han jobbar alltid dubbelt ;)), sen kommer han och levererar dem till mig för att jag ska kasta ut dem i snön igen, ibland får de fara efter på en gång, men oftast kastar jag ut kottarna medan de väntar så de får leta upp dem. Det händer att de misslyckas och inte hittar, därför är det bra med just kottarna, det är bara att ta en ny. Vill inte förlora en massa leksaker i snön, det blir bara dyrt.

En bra utmaning som tröttar ut på både näsa och kropp, testa! Mina killar letar i snön varje dag 🙂

Kolla in de viftande svansarna! I takt 😉

 

, , , , ,