Jag säger det igen…

Låt hundarna jobba för maten och få en massa bra bieffekter!
Jag försöker använda mig av de säsongerna bjuder på, vinter med djup snö är perfekt för skonsam styrketräning för de fyrbenta. Å jag måste erkänna att jag inte orkar gå speciellt mycket själv i djupa snön (men det händer! ;)). Men jag vill att hundarna ska röra sig så mycket som möjligt i de mjuka täcket, så en av sakerna vi gör att just mat sök i snön. Det blir en extra utmaning både för nosen och för kroppen då det är tyngre att ta sig fram. Oftast får de leta ute i skogen, men igår behövde vi skotta på tomten en del och då passade jag på att skicka ut lite käk så gossarna höll sig upptagna medan vi snöröjde.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=89Bpcxdibvo?list=UUe_GUFFmsiXAeTKqtVOMqoQ&w=853&h=480]

, , , , ,