Djurambulansen

Har precis haft Djurambulansen här som kom å hämta “min” lilla ekorre jag plockade upp från vägkanten igår efter att bilen före hade ett svin till förare som tyckte det var ok att fortsätta att köra trots att den lille befann sig på vägen. Som tur var blev han inte överkörd av ett däck utan fick sig en ordentlig smäll och flög av till vägkanten:'-(
När jag plockade upp honom var han i chock och hjärtat slog så fort så fort. Jag tog med honom hem och han har legat ensam i vår gäststuga i mörkret under en jacka sen igår. Nu verkar chocken ha släppt och han har börjat hoppa runt, men han ser inte helt ok ut, är lite ostadig och gungar lite när han sitter. Har förmodligen fått en ordentlig smäll i huvudet:'-(
Men nu ska han i alla fall få träffa en veterinär som får göra bedömningen om han har en chans att återhämta sig eller inte. Hur som helst ska lille korren inte behöva lida!
Mitt hjärta går i tusen bitar varje gång jag ser ett djur fara illa på något sett, och jag förstår mig inte på människor som inte värnar om djurens hälsa och välbefinnande!
Hur kan man bara fortsätta att köra när ett djur finns på vägen, HUR?!?!

20120913-152931.jpg
Gud vilka underbara människor jag haft kontakt med på Djurambulansen! De jobbar helt ideellt och ändå rullar bilen dygnet runt. De lever på medlemsavgifter så självklart kommer jag att bli medlem och stödja dessa eldsjälar som hjälper våra djur när det behövs. Snälla hjälp till du med och stöd Djurambulansen!
Å lägg in numret i mobilen så det finns tillgängligt när det behövs! 0771-999 112

Andreas på Djurambulansen trodde denna lille krabat hade en god chans till rehabilitering, och sen får han med största sannorlikhet komma tillbaka hit och släppas i skogen bakom oss, här finns det alltid mycket käk 😉 Vi matar fåglarna året runt, å korrarna brukar smaka dom med 🙂

, ,