Jogging coach

Det är inte alla dagar jag vaknar och känner mig super motiverad till att börja dagen med en jogging tur. Som denna, riktigt tråk väder, kallt och blåsigt (men som tur var uppehåll från regnet!!) och jag ville helst bara ta en lugn lunkar promenad med grabbarna grus. Men, jag tog mig i kragen och slängde på mig jogging kläderna och stack ut på vår vanliga tur. Känner mig alltid lika glad och nöjd med mig själv när jag väl kommit runt och står hemma på trappan och stretchar, och som om inte den känslan var nog får jag ALLTID uppmuntrande och peppande ord från min älskade man (och coach ;)).
Stöttande man och bästa jogging kompisarna EVER är helt klart en vinnande kombination!

20120827-120830.jpg
Färdig joggad för idag 🙂

20120827-120955.jpg
Efter spring turen brukar jag alltid sätta mig på vibben för en längre stretch, men det är sällan jag får den för mig själv. Antingen kommer Flash eller Ice och tränger sig in, älskade skitungar!!!

,