Provsvaren negativa

Idag fick vi provsvaren på Ice ANA-test, ett test som visar om hans kropp reagerar på sig själv (som exempelvis reumatism), jag kände det på mig och var ganska säker på att det skulle komma tillbaka negativt. Vi tog även ett stick prov på mjälten för att utesluta cancer och tyvärr fick de inte tillräckligt med celler för att vara 100% säkra, men de cellerna de fick visade inte på några konstigheter.
Nästa steg är att lämna in ett till urinprov och efter det har en veterinär jag fått förtroende för gjort en plan, inget drastiskt utan att ha alla fakta på bordet, det kändes tryggt. Hon pratade mer vettigt än alla de andra vi varit i kontakt med, känns skönt.

Ice är i alla fall hemma och är hur pigg och glad som helst, det är det enda som spelar någon roll just nu, DET ENDA! Vi njuter bara, resten lämnar vi över till veterinären som tagit över Ice fall och Kari som vi har fullt förtroende för.
Jag och Goran har all vår fokus på Ice hälsa, vi ser honom och behandlar honom som den friska hund han är! Punkt!

,