Över till färskfoder?

Länge har jag velat gå över till färskfoder till pojkarna, men av lathet (och för liten frys!) så har jag låtit bli och fortsatt med detta torrfoder som jag egentligen bara tror är skit. Hur naturligt är det för hundarna att äta torrfoder?? Personligen är jag övertygad om att torrfodret är en stor orsak till många sjukdomar, allergier och bara allmän dålig hälsa hos våra fyrbenta. Precis som vår dåliga kost (fastfood och alla halvfabrikat) är en stor orsak till vår försämrade hälsa.
Jag har stor tro på att en naturlig, nyttig och välbalaserad kost är grunden till all hälsa, men lathet har alltså stoppat mig från att ge mina pojkar en bättre hälsa och inte minst mig själv & Goran som ofta bara stoppar i oss en massa skit för att det är lätt och går snabbt. Vi har dock förbättrat oss under åren, numera används ångkokaren regelbundet 😉
Nu när vi har flyttat till huset och har större frys (och möjlighet att köpa en frysbox och ställa den i garaget) tänker jag definitivt att gå över till fäskfoder, däremot behöver jag lära mig mer om det. Har läst en lite på nätet om BARF och olika sorters färskfoder, tror vi ska börja med det här. Är det någon av er som har erfarenhet av något av det här, tar gärna emot tips och råd från er kunniga och pålästa människor 🙂

,