Coolaste jycken i stan!

Det var dags för Flash att vaccineras, tyvärr… Jag skulle gladeligen strunta i att vaccinera överhuvudtaget sen Ice höll på dö och sen jag blev en trogen Kari anhängare. Men ska vi tävla så måste de vaccineras så… I alla fall, till min coola jycke 🙂
Det började med att en praktikant kom fram och satt sig på huk och började klappa Flash, något som skulle ha fått honom att fly förut och om det inte gick att fly så hade han markerat, garanterat! Men han rörde inte en min, låg bara lungt och stilla kvar, efter en stund kikade han upp på mig med en harmonisk blick som om han förklarade, “det är lugnt, jag klarar det här nu”. Han var lika cool när han fick sin spruta, och när det var dags att betala köpte jag ett stort kex åt min duktiga pojke 🙂 Han la sig nedanför kassan och började gnaga på belöning medan jag betalade, det kom och gick människor och djur hela tiden, tre fyra stycken stod vid kassan som skulle betala. Och Flash fortsätter bekymmerfritt och tugga i sig sitt bamse kex 😀 Nu är det svårt att tro att han varit så väldigt rädd och reserverad!!! Slutar aldrig att vara såååå stolt över mitt lilla bruna hjärta!

, ,