Kistamässan

Efter att varit borta från tävlingsbanorna i 1, 5 år gjorde vi igår en lite mini comeback för att utvärdera hur vi ligger till i träningen. Egentligen skulle vi tävlat idag med men jag klarade inte ljudnivån därinne, min huvudvärk blev bara värre och värre under dagens gång och slutade i migrän under kvällen. Så vi blev hemma idag istället. Det känns helt ok då målet med att tävla igen var att se hur vi låg till träningsmässigt efter uppehållet, vad som fungerar bra och var som behöver tränas mer på. Å jag tyckte det var både roliga och utmanande banor under lördagen så jag fick en hel del information om vad vi ska lägga träningsfokus på.
I hopploppet gick båda pojkarna väldigt fint och klarade underlaget över förväntan, det resulterade i två fina nollor och en tredje placering för Isblå och en sjätte placering för Brunkakan. Jag är riktigt glad och stolt över mina älskade söner! 😀


I agilityloppet diskade vi oss, Flash i slalomen då jag dagen innan gjorde en diskrimineringsövning som Flashan tyckte var riktigt svår, det resulterade i att han började ta fel ingång vilket “satt kvar”, han liksom fastnade i att ta fel ingång. Men det är bara något som behöver jobbas igenom, så det löser sig nog under veckans träningspass. Ice å andra sidan gjorde ett kanonlopp, han gick som en klocka men jag klantade till det och kallade inte på honom efter A-hindret, och vips så var vi diskade på näst sista hindret. Dock är jag inte nöjd han running contact på A-hindret, domarn dömde inte nedfarten men så ska det inte se ut. En miss, så det blir att gå tillbaka och träna det bättre helt enkelt. Jag är i det stora hela kanon nöjd och kommer att lägga fokus på kontaktfälten så fort snön är borta igen (har inte A-hindret och balansen i ridhuset).

Nu blir det ingen mer tävling igen förrän i vår/sommar. Nu ska vi träna! 😉

, , , ,