Underbara kursare som delar med sig av sin framgång!

Jag älskar att få både mess och mejl av kursare och privatträningar som berättar om deras framgångar, och den här gången tänkte jag dela med mig av morgonens underbara mejl. Som jag berättade i förra bloggen spenderade jag om min helg i Göteborg där lek och belöningsutveckling var ämnet i fokus. Ett av ekipagen var Linnea och Irma som inte vilja äta sitt torrfoder på en hel vecka ifall hon blev belönad med andra godsaker under träning.

Det här mejlet låg i min inkorg i morse 🙂

“Efter kvällens agilityträning med köttbullar och leverpastej vankar Irma runt i köket och stirrar på mig. Jag provar att sätta ner en skål med torrfoder. Irma slukar den!! 😀😀😀 Wow. Aldrig hänt. Tusen tack för en fantastisk helg. Du är grym!”
photo_by_kickan nikolic-6502

Är de inte underbara? 😀

, ,