Pre Sport Puppy Class i Knivsta Hundsportcenter

På grund av avhopp finns det nu chans att knycka en plats på den tävlingsinriktade valp & unghundskursen Pre Sport Puppy som K9 Education kommer att hålla i Knivsta Hundsportcenter med start redan i januari!

“Pre Sport Puppy class är en tävlingsinriktad valpkurs (och unghundskurs!) för dig som vill ha en kreativ och arbetsglad hund där målet är en välanpassad, trevlig familjemedlem och även en framtida tränings- och tävlingspartner.

Genom roliga lekar och övningar kommer valparna att lära sig en sund balans mellan passivitet och aktivitet, en av de viktigaste grunderna för alla hundar oavsett mål. Med leken som huvudsakliga redskap kommer du och din valp/unghund att utvecklas på ett naturligt sätt tillsammans under kursens gång. Varje kurstillfälle börjar med hantering, något som är viktigt för alla hundar, inte minst framtida tävlingshundar. Kursen har som mål att skapa lättbelönade, kreativa och balanserade hundar som kommer att gynna både vardag, träning och tävling. Stor fokus ligger på lek och belöningsutveckling, inkallning, apportering och en sund balans mellan aktivitet och passivitet.”

Kursdatum:

2015-01-11 klockan 10-12
2015-01-25 klockan 10-12
2015-02-08 klockan 13-15
2015-02-22 klockan 17-19

Anmälan görs till Elin Holmroos på mejladress: elho0005@stud.slu.se

, , ,