Pre Sport Puppy skolan är öppen!

Pre Sport Puppy skolan är upplagd för dig som vill ha en kreativ och arbetsglad hund där målet är en välanpassad, trevlig familjemedlem och även en framtida tränings- och tävlingspartner.

Genom roliga lekar och övningar kommer valparna att lära sig en sund balans mellan passivitet och aktivitet, en av de viktigaste grunderna för alla hundar oavsett mål. Med leken som huvudsakliga redskap kommer du och din valp/unghund att utvecklas på ett naturligt sätt tillsammans under kursens gång. Kursen har som mål att skapa lättbelönade, kreativa och balanserade hundar som kommer att gynna både vardag, träning och tävling. Lektionerna är strategiskt upplagda så alla ska få ut det mesta av kursen, och ämnena inkluderar alla de viktiga grundfärdigheterna en framtida tränings och tävlingshund kommer att behöva. Under 4 månader kommer ni att få tillgång till över 50 lektioner varefter de öppnas! Måndag till torsdag, öppnar en lektion om dagen och fortsätter så varje vecka ända till hela skolans program ligger öppet, och efter det har alla elever fortsatt tillgång till klassrummet ända fram till i slutet av januari.

Pre Sport Puppy skolan inkluderar alla de mest grundläggande ämnena såsom hantering, lek och belöningsutveckling, inkallning, följsamhet, fokus och koncentration, apportering, stadga och impulskontroll, signalinlärning, kroppskontroll, shejpingkunskaper, störningsträning och mycket mer. Efter den här kursen kommer du och din unghund vara redo för att börja träna framgångsrikt inom vilken tävlingsgren som helst!

  • Kursstart 6 okt
  • En lektion om dagen öppnas mån-tors varje vecka (undantag jul och nyårsveckan, då ni är lediga)
  • Tillgång till klassrummet ända till 31 jan 2015

, , , , ,