Vill du ha din valp tränad av mig?

Min första online kurs är i full gång så nu planerar jag inför nästkommande kurser. Som det ser ut nu som blir nästa kurs en Antijakt, det blir en utbyggnad av Inkallningsskolan, en riktig allt i allo kurs! Alla grunder man behöver inför vardagslydnaden helt enkelt. Om allt går som planerat kommer jag att öppna upp den under någon gång hösten.

Men, det jag behöver är en eller fler valpar som jag kan träna och filma inför mina valp och unghundskurser, både de vanliga och de tävlingsinriktade. Så, vill du ha din valp tränad av mig? Din valp bör inte vara av den reserverade typen utan fullt bekväm med främmande människor. Så här ser upplägget ut…

Du kommer hit med din valp/unghund, jag tränar valpen och lägger grunderna och du fortsätter med samma övning/ar på hemmaplan så valpen är redo för nästa steg då ni kommer hit nästa gång. All träning som görs här filmas och kommer med största sannolikhet att användas till instruktionsfilmer på online kurserna. Skulle det här vara av intresse för dig? Mejla mig på kickan@k9-education.se

Kickan Nikolic Foto: Annika af Klercker

 

 

, , ,