Platser kvar

Antijakt kurs i Haninge Hundhall

Har du en hund som mer och mer börjar visa intresse för fåglar, ekorrar, katter, änder mm. Går den och letar spår efter djur i skogen? Sticker den vid syn av en hare eller ett rådjur? Då är detta kursen för dig!

Vill du ha en hund som kan gå lös i skog och mark utan att störa viltlivet så krävs det träning och en förståelse för hundens naturliga behov. I denna kurs kommer vi att lägga grunden till en samarbetsvillig hund med stor förväntan på sin husse/matte, även i “jaktmarker”.

Valp & Unghundskurs i Haninge Hundhall

I denna kurs har vi som mål att lägga en god grund för din och din valps relation. Genom roliga lekar lär vi valpen beteenden som sitt & ligg, att komma på inkallning, att vara följsam, att hälsa fint och att visa självkontroll i olika situationer. Vi kommer att ta vara på valpens naturliga lekfullhet för att forma fram en samarbetsvillig hund som är grunden till en bra vardagslydnad.

Inlärning & Klicker

Två kurser i en!

I den här kursen förenas nytta med nöje! Du får lära dig grunderna i inlärning, det vill säga hur man använder sig av olika typer av förstärkningar, en belöningssignal, timing, kriterier och förstärkningsfrekvens på ett optimalt sätt. Du kommer även att få träna din hund till att uföra diverse service hunds beteenden som att tända och släcka lampan, plocka upp tappade saker ifrån golvet, apportera, öppna och stänga skåpluckor/lådor, städa/slänga skräp i soptunnan osv… Du får med andra ord en riktig liten hjälpreda där hemma! En rolig kurs med många lärdomar, precis som det ska vara;-)

Efter kursen kommer du ha en större förståelse för hur inlärning sker vilket kommer att gynna hela er vardag!

, , , , , ,