Ny kurs i vinter! Inlärning & Klicker

Efter att ha pratat med ett gäng kursdeltagare så bestämde jag mig för att slänga in en ny kurs i vinter 🙂 Det är en kurs som jag inte haft sen jag hade egen kurslokal, men nu finns ju Hundhallen, så inget som hindrar från att fortsätta kursandet i vinter.

Inlärning & Klicker, 2 kurser i 1!

I den här kursen förenas nytta med nöje! Du får lära dig grunderna i inlärning, det vill säga hur man använder sig av olika typer av förstärkningar, en belöningssignal, timing, kriterier och förstärkningsfrekvens på ett optimalt sätt. Du kommer även att få träna din hund till att uföra diverse service hunds beteenden som att tända och släcka lampan, plocka upp tappade saker ifrån golvet, apportera, öppna och stänga skåpluckor/lådor, städa/slänga skräp i soptunnan osv… Du får med andra ord en riktig liten hjälpreda där hemma! En rolig kurs med många lärdomar, precis som det ska vara;-)

Efter kursen kommer du ha en större förståelse för hur inlärning sker vilket kommer att gynna hela er vardag!

Vi kommer att hålla till i nya Hundhallen i Haninge!Hundhallen är en ljus och öppen uppvärmd lokal på med 422 m2 träningsyta, kök och toalett. Hundhallen ligger en trappa upp, hiss finns. Utanför dörren finns tio fria parkeringsplatser, många fler parkeringsplatser finns i närområdet. Adress: Gamla Nynäsvägen 3F – 136 47 HANINGESöndag 10 & 24 nov + 8 & 15 dec 10.00-12.00

Anmälan här!

 

, , , ,