RC bus med Flash & Ice

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=3JRiXpuU0xY&w=640&h=385]

Marie med familj kom förbi igår med och höll sällskap under kvällen, det blev lite kubb (jag och Marie fick stor pisk, hmm) och lite bus med de fyrbenta. Jag passade på att springa några vändor med Flash & Ice över balansen så vi håller Running Contacts träningen vid liv ändå. Vi har nog tränat ca en månad sammanlagt och gossarna börjar få till riktigt fina träffar, dock är det för många missar än så länge för att höja balansen. Vi håller oss på den här höjden ett tag till helt enkelt. Duktiga är dom, speciellt Flash som har ökat farten betydligt över balansen. Hoppas den ökade farten hänger med när vi höjer höjden också.

Vi har även börjat träna tajta svängar av kontaktfältet men fick inte med dem på film, får bli en annan dag.

, , , , ,