Resultatet av bra grundträning

Det är inte alla 4 månaders valpar som störtar in till matte/husse på inkallning runt andra hundar och stoj, men det gör Jipp! Jipps matte Matilda har gjort allt rätt, fokuserat på leken och relations skapandet samtidigt som hon varit noga med att han inte haft tillgång att belöna sig själv med en massa annat.

Jag har haft privilegiet att coacha Matilda och Jipp under deras hittills korta resa tillsammans. Ett privilegiet är det för att Matilda gör inget halvdant, hon använder sig av alla verktyg hon får, vilket självklart ger dessa framgångsrika resultat! Kolla in inkallningen! Vilken 4 månader valp lämnar fyra andra hundar som håller på att röja omkring med en boll, och jag som tjoar och tjimmar!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=JMAxXcrMgYE&w=853&h=480]

Bra jobbat Matilda och Jipp, ni börjar bli ett riktigt team! 😀

, , , , ,