Ett nytt kapitel i mitt liv

Nu är det klart, jag slutar att jobba natt och satsar all min tid och energi på det jag faktiskt är bra på, hundträning! Jag har under en längre tid haft massor av tankar på olika projekt jag vill skulle vilja genomföra, men varken haft tiden eller orken.

Att jobba så som jag har gjort sliter en hel del, att vända på dygnet fram och tillbaks hela tiden gör sitt… Det tar en hel del energi och ork, energi som jag känner att jag vill lägga på annat. Sen jag kom in i “hundträningsvärlden” för tolv, tretton år sen har jag investerat så enormt mycket tid, energi och pengar på all den kunskap jag faktiskt har idag. Å visst delar jag med mig av den, men inte så fullt ut som jag vill. Jag har länge velat skriva en bok (eller fler!), spela in fler DVD:er och en massa annat som jag väntar med att avslöja en så länge… 😉 Men tiden måste ju finnas till! Å nu har jag tagit mig den helt enkelt, nu kan jag lägga fokus på att starta upp olika projekt som fått ligga på is hittills.

Självklart kommer jag även ha mer tid för kursverksamhet, så ä det något ni verkligen skulle vilja se i kurslistan till hösten så är det bara att mejla mig 🙂 kickan@canine.se

Ice fångar nätbollen i luften!

 

Våren är här på riktigt! Ett glädje skutt från oss till alla er! 😀

 

, , ,