Införa månadens trick igen?

20130302-164025.jpg
Blä va tråkigt väder det har varit idag, orkade inte ens ta mig ut i skogen med sönerna, det blev en kortare cykeltur och lite trick träning hemma i stugan istället 😉 Say your prayers dammade vi av, det var många år sen vi började att lära in det men fortsatte aldrig. Så, lite eftermiddags bön blev det för sönerna. Och eftersom det är ett sånt bus lätt (men såååå sött!) trick att lära in spelade jag även in en lite demo med Ice som jag tänkte slänga upp när jag för över filmen till datorn. Eftersom jag inte hade någon som kunde filma fick jag göra ett eget försök, så ha överseende med att halva mitt huvud inte syns bland annat… 😉 Hihihi… Men skit samma, jag tror ni kommer att hänga med ändå. Det får bli ett månadens trick helt enkelt. Jag har planerat att starta upp dem igen men det blir liksom aldrig av eftersom jag sällan har någon som kan filma, men nu tog jag alltså saken i egna händer och letade fram filmkameran. Så nu ska jag väl inte ha några fler ursäkter! Eller?! Time will tell…

20130302-164122.jpg
Say your prayers Flashy boy!

,