Nya leksaker

Som ni säkert vet vid det här laget så älskar jag att leka med mina söner, i vår värld är lek träning, och träning lek. Å mina absoluta favorit leksaker är ju våra spengummin, just för att de både går att kampa och kasta (långt!) med dem. Älskar även att de är av gummi, både hållbara och går bara att skölja av ifall de blir skitiga (som de alltid blir när vi är i ridhuset exempelvis!). Med det sagt, mer leksaker i gummi! 😉 De här blev inköpta idag på grund av att även de går att både kampa och kasta (dock långt ifrån så långt som med spengummi). Det jag “föll” för här var att hundarna med lätthet kan gripa/plocka upp dessa från backen i fart. De är av rejält gummi så de lär aldrig gå sönder.

Till alla er som går kurs för mig under vårterminen, jag kommer att ha med spengummin till kurserna så de som vill kan shoppa på plats 🙂 1 st 80:-, 2 st 150:-

Jag kommer även att ha med klickers för 25:-/st, men för alla som går in och gillar Canine Hundkursverksamhet på Facebook är den gratis! 😀

 

, , , , ,