Mina hundböcker ska lottas ut!

NU, mina kära bloggläsare, ska de flesta av mina hundböcker lottas ut bland er 😀

Sen jag började utbilda mig inom ämnet hund och hundträning -99 har jag genom åren läst hundratals hundböcker! En del riktigt bra och en del mindre bra. I början hade jag svårt att sortera och veta vad jag skulle tro på när en bok “sa” en sak och nästa bok kunde ibland “säga” helt tvärtom! Den första tiden inom hundvärlden var med andra ord väldigt förvirrade… Men med tiden la sig förvirringen och jag blev mer trygg i vad som var min sanning, och därmed började jag bli mer selektiv i vad jag valde att läsa.

Men nog om det, nu ska mina böcker få vandra vidare och få nya hem 😀 Sen vi flyttade till huset har alla böcker legat nedpackade i kartonger ute i garaget, och då kom jag på den geniala idén, jag lottar ut dem bland alla mina trogna bloggläsare! Jag vill helt enkelt visa min uppskattning till alla er som väljer att följa mig och tror på det sättet jag tränar hund.

Ps. Det är är bara några av böckerna!

Så, så här kommer det att gå till. Varje måndag kommer jag att lägga ut veckans bok här på bloggen, ni som är intresserade av att få boken hemskickad skriver helt enkelt ned ert namn som kommentar till inlägget. Jag kommer att skriva ned varje namn på en lapp och lägga det i en låda, och på söndag samma vecka kommer en av mina pojkar att fiska upp en av lapparna med vinnarens namn på. Dragningen kommer att filmas och läggas upp på bloggen så att vinnaren presenteras! Så glöm inte att “checka in” nu på måndag då första “veckans bok” kommer att presenteras 😀 Första dragningen och presentationen av vinnaren kommer upp söndag 3/2!

Hur kul är inte det här då?!?! Å hörrni, glöm inte att gilla oss på Facebook! 😉

 

, , , , , , , , ,