Mina kurser för Hundens Hus i höst

Nu ligger Hundens Hus höst schema ute, ni kan kika in här och se om det är något som lockar.

Mina kursstarter i Hundens Hus lokal Årsta måndag kvällar:

20/8 Antijakt
24/9 Lördag hela veckan
1/10 Hundmöteskurs & Lekutveckling grund
5/11 Föredrag i belöningsteknik
12/11 Luktdiskriminering & Lekutveckling fortsättning

Jag vill självklart lyfta fram Lekutvecklings kurserna som jag hade för första gången nu under vår terminen som genast blev mina absoluta favorit kurser att ha! Nu hade jag väldigt duktiga, roliga och intresserade kursdeltagare som gjorde både grund och fortsättningskursen super lyckad, och jag hoppas att även dessa blir inspirerande, givande och utvecklande kurser med intresserade kursdeltagare som vill förbättra sina träningsresultat genom belöningsutveckling!

Hoppas vi ses 😉

, , ,