Teknikens värld

Jag och Goran försöker få farsan att förstå dagens teknik, han håller på att bekanta sig med sin iPhone och jag tyckte det var på tiden att han skulle ha en mejl adress också. Jag la upp ett mejl konto och gjorde ett tappert försök till att förklara hur det fungerar, vi får se om jag var en god pedagog eller ej 😉 Hittills har jag fått ett tomt mejl och Goran har fått ett tomt mess, hahaha! Vi försöker nu övertala honom om att fixa ett Facebook konto också, men han tycker vi ska ta en sak i taget.
Inte så jäkla lätt med dagens teknik, tycker själv mycket är svårt och känner mig både smått handikappad och hämmad många gånger. Min bristande kunskap i teknikens värld har en stor del i att jag inte gjort allt jag velat med mitt företag, men har faktiskt gett mig f…….n på att jag ska ta tag i saker och ting och försöka lära mig det jag behöver veta för att kunna göra det jag vill. Som jag sagt innan vill jag göra fler hundtränings DVDer och jag vill även skriva en bok, vilket jag faktiskt påbörjade idag! Självklart kommer den att handla om lek- och belöningsutveckling 🙂
Så om några av er därute har skrivit en eller fler böcker tar jag tacksamt emot tips!

,