Trogen son och färdiga trappor

Efter en hemsk migrän attack var jag sängliggande i princip hela dagen igår, på eftermiddagen hade det värsta släppt och jag kunde ta mig ut ur sovrummet då jag klarade av ljus igen.

Min kära son var mig trogen och höll mig sällskap nästan hela dagen istället för att hänga ute på tomten, fina lilla hjärtat! <3

Vad skulle jag göra utan Goran (som fick hämta mig från jobbet då jag inte kunde ta mig hem!) och mina söner när jag är dålig?

Altanen på framsidan är utbyggd och vi har fått trappor ned till tränings planen, sååååå fiiiint! Kunde ju inte passa bättre nu när jag behöver trappor till kontaktfälts kursen jag går 😀 Jag och Goran tänker inviga framsidan i helgen då det blir grill kväll och kubb på planen. Helt otroligt vad jag ÄLSKAR mitt hem!!!!! <3

, , ,