Say Yes To Contact Success!

Idag är en bra dag, idag har Susan Garrett‘s nya e-kurs släpps! Jag bara älskar att kunna gå kurs från hemmets trygga vrå och ändå kunna ta del av några av världens mest framgångsrika hundtränare.

Den här gången är ämnet kontaktfälts träning, och eftersom det inte kommer att bli något tävlande för mig detta år så är det den perfekta tiden att börja träna om pojkarnas kontaktfält. Målet är att ha både ett stoppat KF och ett springande. Jag har velat träna in det en längre tid men när Ice blev så dålig lades allt på is, men nu ska vi “kursa” för fullt 😉

Det är en 12 veckors kurs men jag har tillgång till den i ett helt år! Ja visst, det rök ett gäng tusen lappar, men jag ser det som en investering i min kunskap och min och pojkarnas relation och träning. Vi har den perfekta säsongen framför oss det enda som skulle kunna göra det här bättre är om vår egna träningsplan (vi har sått gräs som är på väg upp) blir “träningsbar” den är sommaren så vi kan plocka fram våra egna hinder!

 

, , , , , , , ,