Återbesök hos Anna Olofsdotter

Idag hade pojkarna sitt återbesök hos kiropraktorn så nu blir det vila igen i några dagar. Bara lugna och stillsamma promenader från ovanlighetens skull 😉

Jag har även bokat tid på Haninge Hundhälsa för sönerna, planen är att de ska få regelbunden massage och efter sommaren ska de även få simma regelbundet. Snooby ska även få träffa Anna Holmgren för lite friskvård så vi kan komma tillrätta med en hälta som hållt i sig lite väl länge nu.

Snart blir det även premiär doppet i sjön för grabbarna grus, men det kommer dröja innan jag simmar med dem! 😉 Förra sommaren fick de simma en stund nästan varenda dag, i alla fall då det var fint väder och det kommer jag fortsätta med att låta dem göra även denna sommar.

Just nu njuter jag av utsikten från mitt sköna hörn i soffan och kikar ut genom fönstret på pojkarna som letar sin middag i kvälls solen. En riktigt skön och fridfull stund! Tacksamt 🙂

, , , ,