Träningen går successivt framåt

Imorse hade vi ett kort men väldigt framgångsrikt träningspass, både jag och Mimmi börjar komma in i processen. Jag kände att jag började få till mekaniken och kunde vara effektivare i leveransen av lönen och Mimmi visade klart och tydligt att hon förstått vad denna lek går ut på, hon börjar att erbjuda beteenden mer aktivt och pauserna där det inte händer så mycket blir färre och färre. Hon jobbade på med en mer regelbundenhet idag, kul att känna att vi utvecklas tillsammans 🙂

Ser fram emot vårt andra pass för dagen om några timmar, men innan dess blir det en promenad i skogen med hennes nya flock 😉

Som Bitte påpekade, nu måste jag ändra bloggens namn till “Kickan tränar hund och häst” 😉 Men, det slutar nog med “Kickan tränar hund, häst och katt!” för tanken är att börja träna katt skrället också nu när Goran har hittat något Nisse är villig att jobba för, räkor! Så vad tror ni jag åkte och köpte igår?

Wish me luck!