Första ridturen på Mimmi

Goran red han med! 😀 I början hade jag svårt att hålla mig för skratt när Mimmi bara gick iväg med honom, de var på väg upp på någons tomt när jag insåg att jag kanske borde gå igenom lite grundligare hur man styr, gasar och bromsar 😉 hahahaha!

Goran red Mimmi hela vägen upp till huset! Hur lyxigt är inte det då? 😀

Lite kraftfoder till damen innan hon släpptes in i hagen igen.

 

Gorans kommentar för kvällen…. “Tror vi kommer att fler hästar i framtiden” (!!!!) Ehhh, ja, varför inte! En varsin så vi kan rida tillsammans! 😀 Hahahah! Kan ni tänka er, hur kunde det bli så här?! Goran som struntade totalt i att jag skulle köpa häst, han var bara glad för min skull men hade inget eget intresse för det över huvudtaget. Å nu står han som delägare på henne och rider han med! Har jag nämnt att Goran var rädd för hästar innan? 🙂

Ja, hon är speciell vår dam som kunnat åstadkomma detta 😉