Final Cut kurs

Äntligen har jag fått tid över till att gå redigeringskursen jag velat gå sen fiaskot med produktionen av min och Cillas första DVD Hundträning den busiga vägen. Efter att ha berättat hela historien för min gamle vän Pinto tyckte han att jag skulle gå en kurs han själv gått, Final Cut kursen! Han menade på att jag kunde göra allt redigeringsarbete själv och jobba vidare med materialet tills jag faktiskt är nöjd, vilket vi inte hade en chans till sist.
För att göra fler DVD:er har jag velat ända sen vi fick ut busiga vägen, speciellt vill jag göra en eller fler DVD:er om lek, lekutveckling, belöningsträning och belöningsteknik. Ja ni vet, min nya passion! 😀
Sen finns det ett gäng andra ämnen jag och Cilla har pratat om som vi också vill få ut. Så, nu hoppas jag att jag lär mig massor i helgen och får massor av inspiration att sätta igång att filma och redigera 😉 Önska mig lycka till! Ni som känner mig vet att teknik överhuvudtaget är en utmaning för mig, men jag har bestämt mig för att bli bättre på det. Förutom Final Cut kursen går jag även en online kurs för att lära mig Macen bättre, och det kommer att bli fler online kurser. Jag SKA lära mig! 😉

Nä, nu sticker jag iväg till in till stan, kl 18.00 börjar den!

, ,