Myspysarna

Nuförtiden finns det inget TV tittande i sängen där Snooby inte är med 🙂

Varken Snooby eller Lucky har varit mycket för att ligga i sängen förut, och ifall de har gjort det har det varit korta korta stunder. Till min glädje har det förändrats för Lucky det senaste året (eller kanske det närmar sig två år?) och för Snooby har det förändrats de sista månaderna. Nu spenderar de båda svart-vita en del tid i sängen och myser 🙂 Jag tycker mig se ett samband i vart vi är någonstans i relationen och hur benägna de är till att vila, mysa och sova nära en, vet inte om det är så för er med? Men jag upplever för egen del är det är en ganska märkbar koppling mellan de två. Ju mer vi gör tillsammans och har trevligt och roligt under tiden, ju mer kvalités tid vi har med varandra, ju närmare vill de vara när de vilar. Kan de vara så tro eller är det bara något jag har fått för mig? 😉

Så här brukar det se ut när jag kommer hem från jobbet på morgonen 🙂