Skaka på huvudet

Ett roligt trick (tycker jag ;)) är skaka på huvudet och nicka, men av någon anledning har jag bara lärt Snooby att nicka och min Roxi (rottis tjejen som numera trixar i himlen) att ska på huvudet. Men, när jag satt igång trick kursen på Väsby så hade jag med mig Lucky och skulle då visa hur jag lär in det, efter det lilla träningspasset så fortsatt jag helt enkelt. Tror det tog något mellan 4-6 små träningspass innan gossen började skaka på huvudet, det här är det första passet jag lägger in signal på beteendet, vill att det ska heta “visst inte”, Snooby´s nicka heter “eller hur”. Det gör att man kan säga vad som helst innan själva signalen och hunden håller fullt ut med 😉
Lucky blev lite ställd när han fick kameran rakt upp i ansiktet och beteendet “ramlade sönder” en del, men det blir nog bättre när vi tränar lite till.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=qHLCOVJi1Hg&fs=1&hl=sv_SE]

Är han inte söt?! 😀