Blir bara bättre

Efter tävlingen när vi stod blöta och myggbitna väntades på prisutdelningen kom det en man fram och frågade om han fick hälsa på Flash, jag svarade som jag alltid gör, han är lite blyg men du kan hälsa på Lucky (eller någon av de andra när dom är med) varpå mannen sätter sig på huk och gossar med Lucky. Då väljer Flash själv att komma fram och kelar som attans! Är uppe i famnen på honom och lägger sedan baken mot honom så han kan bli kliad på rumpan 🙂 Efter en stund kom en annan tävlande fram (tror det var mannens dotter) och satt sig på huk framför Flash medan han blev kliad, trodde att det skulle bli för mycket för honom, men nej! Han bara hälsade helt avslappnad! Hans självförtroende och självkänsla vara växer, helt underbart att se 🙂 Agilityn har gjort underverk för min fina bruna!!!!

,