Stora planer

Jag och Cilla hade ett möte på förmiddagen, vi har ett superbra samarbete och tänker utöka det genom att starta ett aktiebolag tillsammans 🙂 Ska bli sååå kul!! Företaget kommer  både att erbjuda kurser och utbildningar samt producera hundtränings DVD:er i olika ämnen. Nu har vi bokat datum till att starta filma så jag kan komma igång med att lära mig redigering. Först och främst kommer vi att filma våra hundar, efter det kommer vi att behöva låne hundar precis som i “Hundträning den busiga vägen”, tillägg i kommande DVD:er kommer även vara “riktiga kurssituationer”. Vi är båda taggade och ser fram emot att komma igång 🙂

Ett av de första projekten blir att hitta en bra lokal där vi kan ha driva vårt företag, en stor öppen yta där det passar sig att ha olika hundkurser. Lokalen ska ligga någonstans söder om Stockholm, Cilla hade hittat en i Årsta där hon bor. Vi ska kika vidare på den men även på andra alternativ, så vet ni någonstans där det finns en ledig lokal som skulle passa oss, hör av er! 😉

Det här betyder att jag kommer att göra om Canine helt! Vi har inte bestämt namn än men Cilla har som förslag Hundens Hus Canine, men vi har inte bestämt oss än. Något jag verkligen ser fram emot är en Tränar utbildning vi kommer att starta! Går allt vägen kör vi igång direkt i höst 🙂

Jag har stora förhoppningar på alla våra nya projekt!!

, , , , , ,